Call: VE/COIL courses with partners in the USA, Japan and South Korea

Norwegian language

Kjære kollega,

I samarbeid med AAC&U annonserte vi i desember en utlysning til å delta i Norwegian Panorama Virtual Exchange/COIL Partnerships Initiative: U.S., Japan and South Korea. (Søknadsfrist 20. februar). Her får ansatte ved norske institusjoner muligheten til å utvikle COIL [Collaborative Online International Learning]-moduler til eksisterende kurs med partnere i USA, Japan og Sør-Korea, med kyndig veiledning og kursing av amerikanske og japanske eksperter. Dette er en ypperlig anledning til å bygge kunnskap og kompetanse på virtuelle samarbeidsformer. Det gir også muligheten til å jobbe tett med internasjonale partnere og utvikle felles kurstilbud.

For de som ønsker seg nye partnere i de aktuelle partnerlandene så er det mulig å registrere seg i en padlet, hvor andre partnere også legger inn sin kontaktinformasjon. AAC&U organiserer flere networking-events de nærmeste ukene hvor dere kan møte partnere fra partnerlandene. På denne siden vil det legges ut et opptak av et informasjonswebinar om tiltaket som ble holdt for noen dager siden.

 

På forhånd takk for hjelpen!

 

Beste hilsen,

Vegard Furustøl Vibe

seniorrådgiver

avdeling for globalt samarbeid og kapasitetsbygging

divisjon for høyere utdanning og forskning

+47 98 44 44 80

 

Norwegian Directorate for Higher Education and Skills

hkdir.no

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev? http://nyhetsbrev.hkdir.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *