In memory of Ingunn Wergeland

Foto: Privat/På Høyden

Kjære kolleger, det er med stor tristhet at jeg videreformidler informasjon om at Ingunn Wergeland har gått bort. Ingunn jobbet på BIO tidligere, som administrativ koordinator på Lakselussenteret. Etter at hun sluttet på BIO, arbeidet hun for Helse Bergen, men kom tilbake til seksjon for økonomi på UiB for ikke så lenge siden. Jeg har fått informasjon om at Ingunn har vært syk i et års tid, og at tilstanden hennes forverret seg de siste ukene. Hun gikk bort mandag kveld. Jeg vet at mange på BIO har arbeidet tett med Ingunn og at hun har vært en god kollega og venn for mange.

Det vil bli minnestund onsdag 20/3 kl 10 i Nygårdsgaten 5. Minneprotokoll vil bli tilgjengelig der og den er tilgjengelig nå i 9nde etg i Ng5 nå. Begravelsen blir holdt fredag 22. mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *