28. Nov. Overåkingsdagen 2022

Norwegian language

28. november 2022 kl 09-12, i Miljødirektoratets lokaler på Helsfyr

Seminaret strømmes

Miljødirektoratets mange overvåkingsprogrammer gir oss informasjon om tilstanden på land, i vann og i lufta. Det vil vi at du også skal få høre om!

Vi har invitert forskere og konsulenter som drifter et utvalg av våre spennende overvåkingsprogrammer til å fortelle om sine metoder og resultater. I år får du høre fra overvåking av mikroplast, nye miljøgifter, trekkfugler, humler og sommerfugler. Visste du for eksempel at vi hvert år leter etter mikroplast på over to hundre ulike steder i naturen, eller at vi teller rundt ti tusen fugler når de trekker forbi fuglestasjonene på kysten?

Dette arrangementet er for deg som vil vite mer om miljøets tilstand og om hvordan miljøovervåking i Norge foregår. Kanskje du jobber med miljø i en kommune, i en naturvernorganisasjon eller studerer miljøfag.

Bli med enten ved fysisk oppmøte på Helsfyr i Oslo, eller delta digitalt via strømming på Teams. Påmeldte får Teams-lenke tilsendt på e-post.

 

Klikk her for påmelding

 

Velkommen!

 

P.s. Vil du automatisk bli varslet om lignende saker og arrangementer fra Miljødirektoratet? Meld deg på nyhetsvarsling her!

 

Vennlig hilsen

Hanna Nyborg Støstad

Seniorrådgiver, seksjon for miljøovervåking og kartlegging

Mob: 91788055

hanna.nyborg.stostad@miljodir.no

Sentralbord: Tlf: 73 58 05 00

www.miljødirektoratet.no | www.miljøstatus.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *