Do you want to become a student ambassador for the Faculty of Mathematics and Natural Sciences?

Norwegian language

Application deadline: 22. May 2023

Om jobben

Er du nysgjerrig, positiv, engasjert og kunne tenke deg å lære mer om markedsføring og rekruttering? Da ønsker vi hjelp av deg til å synliggjøre det spennende fagtilbudet og det gode studiemiljøet på MN-fakultetet. Vi ser nå etter 17 nye studentambassadører som skal representere MN-fakultetet i møte med ungdomsskoler, videregående skoler, bedrifter, arrangement og på sosiale medier.

 

Dine arbeidsoppgaver som studentambassadør er:

  • Reise på besøk til ungdomsskoler og/eller videregående skoler i Bergensregionen og holde en presentasjon om MN-fakultetet og realfag ved UiB.
  • Ønskelig at du besøker din tidligere videregående skole i kombinasjon ved naturlig hjemreise, og holde en presentasjon om MN-fakultetet og realfag ved UiB. Dette er ikke et krav.
  • Ta over MN-fakultetet sin Instagram-konto @realfaguib i en tidsperiode og vise frem hvordan det er å studere på MN-fakultetet, og snakke om dine erfaringer ved ditt studieprogram.
  • Innholdsproduksjon til nettsider/SOME (FB, IG, TikTok m.m.) og annet promoteringsarbeid. Det er et ønske at det lages minimum 1-2 innholdselementer til våre sosiale medier pr.mnd. (Innlegg i feed og/eller story, reels eller video).
  • Delta i opplæringsmøter og workshops.
  • Delta i evalueringsmøter og skrive korte rapporter/referater fra oppdragene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *