Utlysning av stipendmidler i north2north-programmet

UArctic

Hei,

Viser til vedlagte utlysning til UArctic sitt mobilitetsprogram north2north og ber dere gjøre dette kjent i fagmiljø og til aktuelle studentgrupper. Det er mulig å søke midler til korte og lengre utvekslingsopphold for innreisende og utreisende ansatte og utreisende studenter for våren 2023. UiB søknadsfrist er 30. september 2022.

Full utlysningstekst, liste over partnere, og søknadsskjema finnes her: Informasjon og søknadsskjema

Aktuelle partnere:

University of Prince Edward Island har uttrykt ønske om å utveksle studenter med norske n2n institusjoner. Ansatte kan søke n2n stipend for å besøke UPEI våren 2023 for å bli kjent med studiestedet og kurstilbud.

Alaska Pacific University besøkte nylig UiB og ønsket interesserte studenter og ansatte velkommen til Alaska gjennom n2n. APU trekker blant annet frem disse fagområdene: Food security in the north, Entrepreneurship and arctic businesses, Ocean food systems, Social justice, Environmental public health.

Ta gjerne kontakt om det er spørsmål.

 

Vennlig hilsen

Adrian Kjær

Rådgiver

Internasjonalt senter
Universitetet i Bergen

Tlf: +47 55 58 91 51
uib.no/utveksling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *