19-21 oktober. Havbrukskonferansen

Når: 19. oktober 202221. oktober 2022

Hvor: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen

Påmeldingsfrist: 30. september kl. 16:00

Annenhvert år arrangerer NFR Havbrukskonferansen sammen med Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering (FHF). Konferansen er en viktig møteplass for norsk havbruksnæring og en viktig arena for å formidle norsk havbruksforskning, og har vært arrangert siden 2000. Her samles forskere, næringsliv, forvaltning og politikere til viktige forskningspolitiske diskusjoner og presentasjon av mye spennende forskning.

19.-21. oktober 2022 går HAVBRUK 2022 – Forskning til kunnskap? av stabelen i Bergen. Temaene for årets plenumssesjoner er delt i tre og handler om gode forskningsbaserte kunnskapsgrunnlag, bærekraftige fôrråvarer, og forskningsbasert biologisk kunnskap og teknologiutviklingen i havbruksnæringen.

Meld deg på: Bli med på HAVBRUK i oktober 2022 (forskningsradet.no)

Programmet finnes her: Hjem | Havbruk 2022

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *