Hilsen fra instituttet – 18.11.2022

Foto: Eivind Senneset, UiB

Hei alle,

Nå er vi virkelig innen i innspurten på denne fasen av arealprosessen, med tidsfristen 2 desember blinkende i det nære. Jeg er imponert over innsatsen og hvor godt dere har løst utfordringene. Dette viser virkelig hva som bor i oss. Vi har fremdeles mye igjen, men jeg føler meg trygg på at vi greier det. Alle dere som er direkte engasjert i flyttingen gjør en kjempejobb. Nå gjelder det å gi hverandre en hjelpende hånd der det trengs til å bære kasser, flytte instrumenter, gi oppmuntring og være støttende. Løp til og hjelp der du ser det trengs. Og så må vi akseptere at de som er direkte engasjert ikke alltid kan bidra på de vanlige arbeidsoppgavene de har.

Sett av 15 desember til fest og fag. Vi har fått tildelt Meltzer-midler til seminar, og vi benytter anledning siden vi likevel er samlet til å organisere en super-mega førjulssamling i kantinen. Før det samles vi alle på halvdags-seminar på VilVite om EU, innovasjon, samarbeid, økonomi, med mer. Selvsagt kommer det mer detaljert program så snart som mulig. Håper å se så mange som mulig av dere der, så kan vi i fellesskap senke skuldrene og ha det hyggelig sammen før julen er over oss. Det fortjener vi virkelig. Mer informasjon om påmelding, tid, sted og en liten egenandel finner dere her:

Velkommen til BIO – seminar og middag 15. desember (uib.no)

Lars Jansen Sverkeli og Tharmini Kalananthan har begge nylig forsvart sine doktorgrader.  Gratulerer så masse særlig til kandidatene, men også til veilederne og de involverte forskningsmiljøene med vel gjennomført arbeid.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg etter hvert. Kom dere ut og nyt finværet.

Hilsen Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *