Hilsen fra instituttet 2.12.2022

Foto: privat

Kjære kolleger,

Denne uken har vi nådd en stor og viktig milepæl som har preget hele året vårt. I dag avhender vi omtrent 2500 m2 av arealene våre tilbake til Eiendomsavdelingen (EIA), og vi setter punktum for årets store flyttesjau.

Jeg er imponert og stolt over alt det gode arbeidet vi har utført; Vi har ryddet, kastet, demontert, remontert, båret tungt, hjulpet hverandre, bannet og ledd sammen. Vi har gått fra smekkfulle labber, kontor og arkivrom, til åpne, store rom uten innhold.

Det er en god følelse å gå fra skrekk til fryd, når du ser at det smekkfulle rommet du har foran deg, litt etter litt etter litt (og med mange turer til containeren og andre etasjer), etter hvert tømmes. Slik tror jeg mange har hatt det i det siste. Å gå fra en følelse av overvelmelse og motbakke, til mestring og måloppnåelse. Det er nesten uvirkelig å gå i dag i arealene vi skal avhende og se at rommene er tomme. Tusen takk til alle som har bidratt med stort og smått, hjelp og motivasjon. Dette har vi klart sammen. Jeg er stolt og kry av oss!

I dag tar vi en pust i bakken og klapper oss selv og våre kollegaer på skulderen for vel gjennomført arbeid. Vi spanderer kake rundt lunsjtider på Store Puddefjorden, lunsjkroken i femte på Høyteknologisenteret (Bioblokken) og i lunsjkroken i Svingen ved administrasjonen på fredag 02. desember.

Stikk innom for en kakebit med kolleger, og skryt av hverandre for vel gjennomført flytting.

 

Gratulerer igjen, alle sammen, med en stor milepæl!

Riktig god helg,

Beste hilsen Julie

***

Julie Stavnes, administrasjonssjef

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *