Jukeslapp til den Globale Kunming-Montréal Naturavtalen

Den 19. desember ble Kunming-Montreal Global Biodiversity Framework (GBF) vedtatt på FNs konferanse om biologisk mangfold (COP15) i Montreal. Synes du avtalen og problemstillingen den forholder seg til framstår som kompleks og uoversiktlig? Fortvil ikke! Vigdis Vandvik og CeSAM har laget en «Jukselapp til den Globale Kunming-Montréal Naturavtalen» som gir en glimrende oversikt over strukturen i avtalen og utfordringene den skal forsøke å løse.

Når du først er i gang og om du ikke alt har gjort det, så les gjerne også Vigdis og Dagmar Egelkraut sin glimrende rapport fra FNs konferanse om biologisk mangfold (COP15) i Montreal i desember der avtalen ble vedtatt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *