Ny medarbeider – Marius Ole Johansen

Foto: privat

Jeg heter Marius Ole Johansen og begynte nettopp som forsker innen utdanningsvitenskap i bioCEED!

Under min PhD forsket jeg på studentmotivasjon i høyere utdanning med hovedfokus på hva som underbygger motivasjon, hvordan motivasjon kan påvirke ulike faktorer som utgjør en sunn studenthverdag og hvordan motivasjon kan økes i undervisningen. Å kartlegge studenters motivasjon rettet inn mot sine studier har aldri vært en viktigere oppgave, og jeg gleder meg til å fortsette med forskning rettet inn mot motivasjon her på universitetet. Jeg skal i tillegg analysere data fra bioCEED-spørreundersøkelsen (https://bioceed.w.uib.no/the-bioceed-survey-2015/) for å undersøke ulike motivasjonsaspekter blant instruktører/forelesere ved høyere utdanningsinstitusjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *