Hilsen fra instituttet 14.04.2023

Foto: Eivind Senneset, UiB

Hei dere,

Velkommen tilbake etter en forhåpentligvis god påskeferie. Jeg håper dere har fått ladet batteriene til vårens aktiviteter.

Nå starter OneOcean Week med en mengde spennende aktiviteter og tilbud rettet mot bærekraftig hav. BIO og UiB er sterkt tilstede. Se program etc her: https://www.oneoceanweek.com/ og her https://www.uib.no/aktuelt/160441/one-ocean-week. Jeg håper dere finner tid til å delta.

Vi har nytt allmøte på tirsdag 25. april, kl 11-12, på VilVite. Vi kan friste med informasjon rundt emnebudsjettering og emneportefølje, leiestedsmodeller, kartlegging av teknikkerkompetanser, status på arealkomprimering. Det jobbes veldig godt på flere områder her. Møtet holdes på engelsk. Jeg gleder meg.

Vi har oppdatert retningslinjer for PhD stipendiaters pliktarbeid (se BIOs internside på MittUiB, under fanen utdanning). Jeg håper dette er til god nytte for PhD stipendiater som skal utføre pliktarbeid og for emneansvarlige som skal ha dem på sin undervisning.

Ha en god helg alle.

Hilsen Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *