Vellykket karrierelæringsworkshop for studenter i biologi og molekylærbiologi

Vet du hvordan du skal sette ord på egen kompetanse? Og er «karriere» mer enn bare drømmejobben?

Den 13. april fikk fremtidige biologer og molekylærbiologer jobbe med disse spørsmålene i en karrierelæringsworkshop i samarbeid mellom studieseksjonen v/BIO og Sammen Karriere. Dette er andre gang denne workshopen blir tilbydd BIO-studenter. Rundt 40 bachelor- og masterstudenter møtte opp i Aktiv rom 2 for å utfordre sine egne ideer om hvem de er og hva de kan tilby en fremtidig arbeidsgiver.

Karriereveiledere Sigrid Isdal og Guri Velure Sandsdalen holdt den interaktive workshopen, og studentene fikk jobbe i grupper med ulike øvelser, som «Hånden» der hver finger symboliserer tematikk som blir tatt opp på et jobbintervju, som kompetanse, personlighet, inspirasjon, fremtidsdrømmer og ambisjoner. Det var god stemning, latter og mye «summing» og studentene delte sine refleksjoner med andre, og på skjermen via mentimeter.

Sammen Karriere tilbyr mange GRATIS tjenester for alle UiB-studenter, bl.a. personlig karriereveiledning, intervjutrening, tilbakemelding på CV og søknad, og flere nyttige kurs i overgangen fra studier til arbeidsliv. Les mer på www.sammen.no/no/bergen/karriere

Sammen Karriere ønsker også å samarbeide med undervisere som ønsker å integrere karrierelæring i undervisningen. Er du interessert, så ta gjerne kontakt med Guri Velure Sandsdalen (guri.sandsdalen@sammen.no) eller Sigrid Isdal (sigrid.isdal@sammen.no). Les mer på www.sammen.no/no/bergen/karriere/bestille-karrierekurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *