Hilsen fra instituttet – 5.5.2023

Foto: privat

Hei dere.

Denne uken går jeg over til studieadministrasjonen og forlater dermed min stilling som teknisk ansatt og rollen som teknikerrepresentant i ledergruppa. Jeg vil gjerne takke for mange gode år i et godt fellesskap. Bio har en flott stab med teknisk ansatte, løsningsorienterte og hjelpsomme, og jeg har satt stor pris på det gode samarbeidet jeg har hatt med mange av dere. Jeg vil gjerne trekke fram Teknikerforum som jeg synes binder sammen de ulike enhetene på Bio på en fin måte. Det er et viktig sted hvor erfaringer og kunnskap utveksles, og hvor det utvikles samarbeid på tvers av faggruppene til felles beste for Bio.

Birte Töpper tar over vervet som teknikerrepresentant i ledergruppa. Hun har vært i styret i Teknikerforum i mange år nå og gjort en utmerket jobb der. Jeg er sikker på at hun vil representere teknikerne på en god måte i ledergruppa også. Lykke til Birte.

En siste oppfordring fra meg som tekniker: Vi er nå midt i nye runder med flytteprosess og behovet for rydding er et stadig tilbakevendende tema. Fryserom, ultrafrysere, Bio-lagre m.m. Det fylles opp. Det er vanskelig å rydde i andre sine prøver så ta deg en runde og se om du har noe som kan kastes. Kanskje dukker det opp noe du ikke visste du hadde.

Til sist vil jeg takke kollegaene mine i faggruppe mikrobiologi for mange fine år i et godt faglig og sosialt fellesskap. Jeg kommer til å savne dere, men flytter heldigvis ikke langt så vi sees nok i gangene.

Vil med dette ønske dere alle en strålende helg!

 

Hilsen

Hilde Rief Armo

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *