Missing link? Piff opp personsiden din med MazeMap!

På personsiden som alle UiB-ansatte har, vises besøksadresse og postadresse.  Der skal det automatisk ligge inne en gateadresse, men den kan noen ganger være feil.  I tillegg er det mulig å legge inn romnummer slik at det blir lettere å finne deg, og du kan også legge inn en MazeMap lenke som leder besøkende rett til kontordøren din!

Vi vil med dette oppfordre alle som ikke har gjort det til å

  • Sjekke at besøkadressen som ligger på personsiden din er korrekt, og eventuelt korrigere den om ikke.
  • Legge romnummeret til kontoret ditt til besøksadressen.
  • Søk opp kontoret ditt i MazeMap og legg kartlenken inn i kartlenke-feltet i redigeringsvinduet for besøksadresse (MazeMap lenkene er grådig lange, men vil ikke vises på siden, men ligger som en klikkbar lenke på besøksadressen): http://use.mazemap.com/

Ellers oppfordrer vi også alle som ikke har lagt inn bilde av seg selv på personsiden til å gjøre det, og at du ellers bruker personsiden aktivt til å formidle informasjon om deg selv og din faglige aktivitet.

Ta gjerne kontakt med knut.daasvatn@uib.no om dere har spørsmål

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *