Hilsen fra instituttet – 14.09.2023

Foto: Eivind Senneset, UiB

Hei dere,

I går var det holmeryddedag og ca 40 ivrige BIOfolk var i full aksjon, til det beste for hekkeforholdene til sjøfuglene i skjærgården. Og etterpå var det samling på Marineholmen. Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å være med selv, men rapportene sier at det var veldig vellykket. Tusen takk til Arild B., Frank, Heikki, Kenneth, Nina og Vetle for glimrende planlegging og gjennomføring.

Neste fredag er det PhD/post doc party på BIO. Det blir stas og jeg gleder meg til å treffe alle.

Gratulerer så mye til Gaute Velle som er medforfatter på et omfattende arbeid om endringer i biodiversitet i elver i Europa, publisert i Nature. Se https://www.nature.com/articles/s41586-023-06400-1. Dette er typisk et sånt studium som kommer til å bli hyppig sitert. Det er stas at UiB og NORCE er så synlige på dette fagfeltet.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg.

Hilsen Ørjan

 

BIO on fire!  Mer om holmeryddingen i neste utgave.

Foto: KO Daasvatn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *