Informasjon om ombygingsarbeider i Thormøhlensgt 53B

Foto/ill.: Eivind Senneseth/BIO

I januar starter Eiendomsavdelingen med ombyggingsarbeid i våre tidligere arealer, som vi avhendet desember 2022. Universitetsmuseet skal inn i arealene, og arbeidet med å tilpasse arealene til dem starter i januar 2024.

EIA starter med arealer i første og fjerde etasje i Thormøhlensgate 53B.

I første etasje skal to dører fjernes og blendes. Deretter skal tidligere døråpninger sparkles og males mot våre arealer.

I fjerde etasje skal flere rom bygges om, og det blir i korte perioder avstengt eller redusert kapasitet på teknisk anlegg i etasjen. Dette kan gjelde vann, osmose eller ventilasjonsanlegg. Det blir til tider støyende arbeider, og tildekking av heis og gulv i fellesarealer. En nøddusj som står i gangen i fjerde etasje skal flyttes grunnet behov for tilkomst.

 

Berørte grupper på BIO har hatt informasjonsmøte med EIA for å samkjøre ombyggingsarbeidet med våre aktiviteter, og vi kommer til å ha dialog gjennom arbeidet på nyåret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *