1 million til studentprosjekt frå Innovasjon Norge

Hei!

Innovasjon Norge har lyst ut finansiering av opptil 1 million kroner for oppstartsprosjekt gjennom  Stud-ENT, og vi håper det er mange på og rundt UiB som kan tenkje seg å søkje. Det er ope for både master-, profesjons- og ph.d.-studium. Vi ber om at aktuelle søkjarar tek kontakt med oss på forskings- og innovasjonsavdelinga, slik at vi kan hjelpe dei på veg.

Info om utlysningen fra Innovasjon  Norge

Utlysningen for Stud-ENT 2024 er tilgjengelig, og vi håper på mange gode søknader fra innovative studenter i hele landet! Søknadsfrist er 29. februar 2024. Vi i Innovasjon Norge er parate til å svare på spørsmål og sparre med studentene underveis i søknadsprosessen.

Beste helsing frå

 

Dag HellesundSeniorrådgivar, jurist / innovasjonsrådgivar

Forskings- og innovasjonsavdelingaTlf.: +47 91 55 42 99 / +47 55 58 69 40

uib.no/fia

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *