Velferdstilbud – Ønsker du å spille i et symfoniorkester?

Er du amatørmusiker som har lyst å spille med andre i et symfoniorkester? Universitetets symfoniorkester (USO) begynner å øve inn et nytt repetoar onsdag 28.02, så det er et godt tidspunkt å bli med! USO øver hver onsdag fra 18:30-21:30 i Prøvesalen på Griegakademiet (Lars Hilles gate 3). De fleste av medlemmene er studenter og ansatte ved UiB. Vi har alltid behov for strykere, særlig bratsj, cello og kontrabass, og trenger vanligvis også messingblåsere og fagott. Til neste konsert (som er 5. mai) skal vi øve inn Mozarts symfoni nr 40, Beethovens overtyre til «Egmont» og Chopins pianokonsert nr 1.

Ta kontakt med USO på uso_bergen@yahoo.no for mer informasjon, eller bank på ytterdøren til Griegakademiet (Lars Hilles gate 3) en onsdag litt før kl 18:30 så Repetoar og konsertdatoer finner du på websidene: https://www.uso-bergen.no/usoMainP.htm og orkesteret har også en Facebookside: https://www.facebook.com/Universitetetssymfoniorkesteribergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *