Hilsen fra instituttet – 5.4.2024

Hei! 

Håper alle har fått hvilt litt ut i påsken og fått påfyll av de obligatoriske påsketradisjonene dere har.  

Det er travle tider etter påske for oss i studieseksjonen så det blir litt kort herfra denne uken, men med litt info som kan være greit for alle å vite.  

Det ble jobbet mye med emnebudsjettene før påskeferien og dere som skal ha undervisning til høsten får svar om ikke lenge. Faggruppelederne har fått tilsendt de behovene som er sendt inn for pliktarbeid for emnene som tilhører faggruppene og jeg håper vi får på plass dette ganske raskt slik at også PhD’ene våre får en forutsigbar høst.  

Det som kan virke litt mindre forutsigbart i vår enn tidligere er ny dato for publisering av timeplaner. Denne har tidligere vært 1 juni, men er nå flyttet til 1 juli. Studieseksjonen vil kontakte de som har undervisning til høsten for å høre om det er noen som har spesielle behov for høstens timeplaner, det kan for eksempel være at noen har planlagt møter eller konferanser som gjør at de er borte deler av undervisningsperioden.  

Det er i vår mange masterstudenter som skal levere inn masteroppgaven 3 juni, litt over 80 totalt med alle program, så jeg håper at alle setter av tid i kalendrene til å kunne bidra som interne sensorer. Perioden for mastereksamener vil for de fleste bli fra 17 til 28 juni. Dere som har egne masterstudenter, vil få tilsendt en epost med litt mer praktisk informasjon om planlegging av mastereksamen. Jeg vil minne om at dersom sensor ikke er i Bergen, så skal eksamen gjennomføres digitalt.  

Flere av oss i studieseksjonen skal på noen spennende seminarer de neste ukene. 12 april er det møte for alle som jobber med studentinformasjon ved UiB der vi skal få vite mer om hvordan studentene opplever at vi kommuniserer med dem, og også et innlegg om hvordan man kommuniserer med Gen Z. Her har jeg mye å lære!!  UiB sine nettsider er under oppgradering og jeg håper vi klarer å få tekst, bilder og evt videoer som klarer å kommunisere hva vi jobber med på BIO og at vi med disse kan klare å rekruttere gode studenter til våre programmer.  

Søknadsfristen for våre studier er 14 april og jeg vil sende ut en liten oppdatering i bionytt når vi har tallene klare.  

God helg! 

Beate Ulrikke
Studieleder 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *