‘Haisommer’ for ungdomer på Frekhaug 8-9 juni

Kjenner du en tenåring (ca. 15-19 år) som er interessert i haier og andre kule akvatiske dyr? En kollega og jeg arrangerer et gratis ‘Haisommer’ arrangement 8. og 9. juni på Frekhaug utenfor Bergen (deltagelse kun en dag). Vi leier våtdrakter til alle for å snorkle i fjæra, dissekerer hai, og fiske etter hai og annen fisk. Det vil bli servert mat ila dagen. Hvis du kjenner noen som kan være interessert i å utforske livet i fjordene våres, vennligst spre ordet! Hvis du har noen spørsmål, kan du nå meg her eller på losv@norceresearch.no.

Påmeldingsskjema via QR-kode eller send mail for link.

 

Lotte Svengård Dahlmo
Forsker
Researcher

+47 56 10 74 57

Nygårdsgaten 112, 5008 Bergen, Norway

NORCE
norceresearch.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *