Hilsen fra instituttet – 31.05.2024

Instituttleder Ørjan Totland. Foto: Eivind Senneset, UiB

Hei dere,

Det er med stor glede jeg kan informere om at Alistair Seddon tar over som ny faggruppeleder på Økologi og evolusjon fra 1 august. Alistair overtar etter John-Arvid, som drar over fjellet. Tusen takk til Alistair som stiller opp og tar på seg et så viktig verv og stort ansvar. Jeg er helt sikker på at dette blir bra for ledergruppen på BIO og selvsagt også for faggruppen.

Nå drar det seg mot sommerferie, men før det er det eksamensavvikling i en rekke emner og masteroppgaver. Lykke til, til alle studentene og tusen takk for innsatsen til alle undervisere, veiledere, teknikere og dere i studieadministrasjonen som får det hele til å fungere.

Det er fullt trøkk på studentopptak i disse dager, og etter sommeren kommer det nye studenter. Tenk så spennende det blir, både for dem og oss. Vi skal ta godt imot både de nye og de som allerede er her. Jeg gleder meg.

Vi har hatt valg av representanter til instituttrådet for Gruppe B (midlertidig vitenskapelig ansatte) og gruppe D (studenter). Katherine Louise Powell Downham ble valgt for Gruppe B og Rakel Standal Rege og Alexander Bouz Utskot for gruppe D. Tusen takk til de som stilte til valg og gratulerer til de som ble valgt.

Planleggingen av takhagen er godt i gang, og vi satser på grandios åpning før sommerferien. Tenk så stas det blir med blomster og frukt, bær og grønsaker fra egen takhage. Dette blir stas. Tusen takk til Nina spesielt som står i spissen for dette.

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.

Hilsen Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *