Man 24 juni. Masterpresentasjoner – Tiffany Ngan, Eline Stava og Charlotte Ryen

Navn Sted Tid Tittel
Tiffany CK Ngan Zoom – kontakt Linda V Hjørnevik for lenke 10.00 CRISPR/Cas9-mediated epigenetic repression of an enhancer linked to visceral obesity
Eline T Stava Styrehuset og Zoom – kontakt Beate U Rensvik for lenke 10.15 Using a greenhouse experiment to test the consistency in the chemical response of Pinus sylvestris and Pinus uncinate pollen to UV-B radiation
Charlotte NB Ryen Zoom – kontakt Linda V Hjørnevik for lenke 13.00 Transfusion-associated tick-borne pathogens; Development and evaluation of Babesia spp. real-time PCR and detection of Neoehrlichia mikurensis DNA in blood donors

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *