Ny HR-medarbeider: Mathilde Høgalmen

Foto: privat

Hei!

Eg heiter Mathilde og er HR primærkontakt for Institutt for biovitenskap. Eg har vore tilsett ved UiB sidan april 2022, men har jobba innen HR i 9 år, mellom anna i Bergen kommune.

Som HR-konsulent er mine arbeidsoppgåver m.a. å bistå ved tilsettingssaker på instituttet og å vere tilgjengelig for spørsmål som omhandlar tilsettingsforholdet ditt.

Du kan nå meg ved å sende epost (mathilde.hogalmen@uib.no), Teams, eller ved å besøke meg på kontoret i 1. etasje på Realfagbygget (1G2b, Allégaten 41, Nygårdshøyden syd – MazeMap). Enkelte dagar har eg også møter på BIO og kan stikke innom deg ved behov.

Eg ser fram til å bli betre kjent med instituttet og alle de som jobbar her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *