Webinar om MSCA Staff Exchanges 2022

Forskere trenger å møtes fysisk noen ganger for å kunne utveksle idéer og kunnskap, ikke bare utveksle eposter og glo på hverandre i en liten Teams- eller Zoom-rute. MSCA Staff Exchanges (SE) gir mulighet for å realisere slike møter gjennom å finansiere reise og opphold for ansatte i forsknings- og innovasjonsorganisasjoner. Det er selvfølgelig lagt rammer for mobiliteten, og prosjektene finansierer mobiliteten innen rammen av konsortier. Dette og mere til vil en representant fra Research Executive Agency (REA), Aleksandra Scoetz-Sobczak, informere om i webinar i forbindelse med utlysningen for 2022 (som har søknadsfrist 8. mars 2023).

Webinaret finner sted 14. desember 09:30 – 11:00, og det blir muligheter for å stille spørsmål til foredragsholderne. Hvert tredje innsendte prosjektforslag til 2021-fristen ble innvilget. Her er mulighetene store for å få til et prosjekt som fokuserer på kunnskapsutveksling og samarbeid over landegrenser globalt, og mellom institusjoner i alle sektorer.

Påmelding: https://www.forskningsradet.no/en/events/2022/msca-staff-exchanges-se–webinar-on-the-call-for-2022/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *