Åpen digital kafé: Horisont Europa – klynge 6 – Mat, bioøkonomi, naturressurser, landbruk og miljø

Tid: 25. januar kl. 09:00-09:50

NFR ønsker alle aktører som er interessert i å utarbeide prosjektforslag, og andre personer som bare er nysgjerrig på mulighetene til denne klyngen velkommen til åpen digital kafé. NFR ønsker en uformell dialog og har derfor ingen agenda. Hensikten er å skape en arena hvor deltakerne er villige til å dele spørsmål, utfordringer, ideer og diskutere dem i fellesskap. Innholdet i den åpne kaféen er dermed drevet av deltakere.

Mer info:  https://www.forskningsradet.no/arrangementer/2022/apen-digital-kafe-horisont-europa–klynge-6–mat-biookonomi-naturressurser-landbruk-og-miljo2/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *