På tide å oppdatere personsiden din?

Alle ansatte har en automatisk generert personside på uib.no.  Denne inneholder som default kontaktinformasjon og formalopplysninger om stillingen din.  Det er i tillegg mulig å legge inn selvalgt informasjon på siden, bl.a.

  • Et portrettbilde av deg selv
  • En beskrivelse av arbeids-/fagfeltet ditt
  • En beskrivelse av kompetansen din
  • Du kan hente inn lenke til forskningsgrupper og -prosjekter du er medlem av dersom disse har en webside
  • Publikasjoner fra CRISTIN

Vi vil gjerne at alle som et minimum laster opp et bilde av seg selv (men vi aksepterer at enkelte av personlige grunner ikke ønsker dette), at dere skriver inn noen stikkord om fag-/arbeidsfelt og laster opp lenke til publikasjoner i CRISTIN dersom aktuelt.

Dere finner instruksjon om redigering av personsiden her:

Personside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *