Hilsen fra instituttet – 31.03.2023

Selv om vinteren hadde en liten gjesteopptreden tidligere i uken ser vi nå stadige tegn til vår.

Med våren kommer og en relativt travel periode for oss på studieseksjonen. Vi legger nå timeplanene og eksamensplanene for høsten og det vil komme mange mastereksamener i juni som vi må begynne å planlegge for etter påske. Jeg minner om at mastereksamen skal holdes digitalt om ekstern sensor ikke er i Bergen. Samtidig som vi planlegger for avslutning for en del av våre nåværende studenter som gjør seg ferdige med sine grader så får vi nye mastersøkere til vurdering. Søknadsfristen er 15 april så vi er veldig spente på søkertallene.  

Dessverre er det ikke bare gøye ting som skjer i studieseksjonen. Marthe Gjerstad Hodneland som har ansvaret for studieprogrammene våre i fiskehelse og havbruk har sagt opp sin stilling hos oss og skal videre til HVL. Det har vært en fryd å ha Marthe som en del av studieseksjonen, hun er en fabelaktig kollega og vi kommer til å savne henne, men ønsker henne selvsagt lykke til videre! 

Som kjent har alle emneansvarlige sendt inn emnebudsjetter for sine emner, tusen takk for innsatsen! Utdanningsleder Anne Bjune, Anne Marit Blokhus og jeg jobber med å gå igjennom alle emnebudsjettene og vil gi tilbakemeldinger til alle som skal ha undervisning til høsten ikke lenge etter påske. Dette blir et viktig verktøy for å ha oversikt over ressursbruken i emnene våre. 

Flere emner er med på postersession som skal være på VilVite tirsdag 16 mai, jeg håper mange tar seg tid til å gå å se på posterene som blir satt opp i mezzaninen denne dagen, se mer om dette her: https://clichex.w.uib.no/information-about-the-poster-symposium-spring-2023/ Vi planlegger for postersession til høsten og så det er bare å melde fra om flere vil være med på dette.  

Påsken nærmer seg, og jeg håper alle får mulighet til å fylle på med god mat og kanskje en (ski)tur med påskeegg i sekken.  

God påske! 

Beate Ulrikke Rensvik
Studieleder 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *