Brannøvelse i Thormøhlens gate 53A/B tirsdag 6. juni 2023

Foto: Colourbox

Det ble gjennomført en brannøvelse i bygg 53A/53 B tirsdag 6.juni 2023.

Evakuering ble gjennomført innen 5 minutter, og de fleste tok oppstilling ved propellen. Men flere ble stående i veien. Her er det viktig at ingen er til hinder for eventuelle utrykningskjøretøy fra brannvesenet.  Neste gang, vennligst stå nærme propellen og eventuelt på fortauet men ikke i veibanen.

Vi ønsker også å påpeke at alle har et ansvar om å påta seg rollen som plassansvarlig (gul vest) dersom ansvarlig person ikke er til stede. Dersom den gule vesten fortsatt henger i korridoren ved evakuering, så kan hvem som helst ta på seg vesten.

Person med gul vest (plassansvarlig) skal

  • påse at evakueringen fra eget ansvarsområde iverksettes umiddelbart ved brann/brannalarm
  • sørge for hjelp til evakuering av personer med funksjonsnedsettelse.
  • rapportere til brukerrepresentanten (oransje vest) etter fullført evakuering
  • være tilgjengelig for brukerrepresentanten ved behov for vakthold.

N.B. I blokk A er det registrert at det er vanskelig å høre brannalarmen på lesesaler og noen kontorer når man bruker hodetelefoner med støydemping. Det er derfor viktig at alle er oppmerksomme på dette og lytter ekstra om alarmen utløses. Dette er spesielt viktig etter arbeidstid når de fast ansatte ikke er tilstede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *