Minner om UiBs regler for representasjon og bevertning

Mange av dere har fra tid til annen tilreisende gjester, eller står som ansvarlige for større eller mindre arrangementer.  I den forbindelse vil vi gjerne minne om at det finnes et nokså oversiktlig og greit regelverk knyttet til bruk av statlige midler til representasjon, bevertning og dekning av utgifter til mat i slike sammenhenger.

Dere finner en oversikt over gjeldende regler på siden under.  Vi ber om at dere sjekker gjeldende regler og prosedyrer her når dere har utlegg til mat og drikke i forbindelse med arrangementer eller besøk av gjester i formelle eller uformelle sammenhenger:

https://www.uib.no/foransatte/112130/representasjon-og-bevertning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *