UiB markerer verdensdagen for psykisk helse onsdag 4. oktober

UiB markerer verdensdagen for psykisk helse med flere arrangementer. Illustrasjon: Verdensdagen for psykisk helse

Den internasjonale FN-dagen, Verdensdagen for psykisk helse, markeres med stand på Realfagbygget og Høyteknologisenteret onsdag 4. oktober klokken 08:00- 09:00. Dette som en del av UiB sin markering som beskrevet i På Høyden<https://pahoyden.no/verdensdagen-for-psykisk-helse-markeres-pa-uib/130329>. For tredje gang siden UiB startet med sine markeringer av «Verdensdagen for psykisk helse» stiller HR sammen med HVO og vara-HVO på stands. Det vil bli servert boller og kaffe samt materiell som en påminnelse om det å høre til. Temaet i år er «Vi trenger å høre til #lagplass»<https://www.verdensdagen.no/tema-2023>. Temaet setter søkelyset på hvor viktig det er med mangfold og inkluderende arbeidslivstiltak på arbeidsplasser, post-korona og i usikre og mer økonomisk krevende tider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *