Avvik i håndtering av problemavfall i TM55

Et nytt avvik er registrert på BIO på grunn av mangelfull lukking av gule avfallsbokser (problemavfall). To bokser har blitt plassert på avfallsrommet i T55 med hansker og annet avfall synlig stikkende ut av lokket.

Dette er ikke akseptabelt, selv avfallsoperatøren nektet å ta med seg avfallet til forbrenning.

Avfallsboksene skal alltid lukkes fullstendig, for å få dette til må man bruke litt makt for å få lokket skikkelig på. Dersom dette skjer igjen, vil det bli nødvendig å signere med navn på avfallsboksene. En eventuelt siste utvei vil være å skifte ut låsen på døren.

Til informasjon så er det flere brukere av avfallsrommet, så de aktuelle boksene inneholder ikke nødvendigvis avfall fra BIO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *