Påminnelse: BIOs arbeidsmiljøundersøkelse 2023

Mange av dere har allerede besvart undersøkelsen.  Vi benytter likevel muligheten til å minne dere som enda ikke har rukket å svare, om å gjøre det.  Svarfristen er 1. november.

Kjære kollega,

vi gjennomfører årlig kartlegging av arbeidsmiljøet vårt for å få tilbakemeldinger på hvordan arbeidsmiljøet og trivselen er på instituttet. Etter å ha gjennomgått en utfordrende periode med korona og hjemmekontor, opplever vi nå nye utfordringer med å tilpasse aktiviteten vår til et økonomisk nivå som gjør det mulig for oss å gå i økonomisk balanse. Vi ser at denne fasen kan påvirke både trivsel og arbeidsmiljøet, og vi ber derfor i år om konkrete tilbakemeldinger om hvordan det oppleves.

Dette er en mulighet for at vi får en temperaturmåling på hvordan arbeidsmiljøet oppleves, og ikke minst at du får en mulighet for å gi innspill på utfordringer og muligheter. Kartleggingen vil danne grunnlag for vårt fokus på HMS-dagen i desember, og også gjennomgås i ledergruppen.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å svare på undersøkelsen – din mening er viktig.Undersøkelsen er anonym, og fristen er satt til 01.11.2023Hilsen Ørjan og Julie

BIOs arbeidsmiljøundersøkelse 2023 (uib.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *