Man 27. mai. B.1 – EU R&I Proposal Writing: the first steps (Bergen)

I samarbeid med Forskningrådet og Europa Media tilbyr UiB et kurs her på UiB for forskere (og admin) som ønsker å lære mer om hvordan en arbeider med en søknad til Horizon Europe. Tema som gjennomgås i dette heldagskurset:

  • What makes a Horizon Europe proposal successful?
  • Building a winning consortium
  • Key steps in proposal writing
  • How to smoothly lead a proposal to submission?
  • Exercise: Practicing the very basic toolsUnder the moderation of trainers, participants work in groups on putting together work packages, Gantt charts, pert diagrams – understand the concept development procedure.
Flere av disse elementene kan også være nyttige inn i arbeid med andre type søknader, som feks Forskerprosjekt. Pr i dag er 9 av 27 plasser tatt. VI regner med at det blir fullt. Kursene er åpne for alle i hele Norge, men vi håper å fylle det opp med nysgjerrige og lærevillige UiB folk, så meld dere på, eller spre  ordet folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *