Masterpresentasjoner tirsdag 24. juni – Helene Anundskås og Halvor Søllesvik

Foto/ill: Colourbox

10.15 – 10.45 Halvor Søllesvik (master i havbruk): Impact of processing on nutritional composition, buffering capacity, and in vitro digestion of blue mussel products for Atlantic salmon feed

  • Seminarrom K1, 1 et Biologen, A-blokken
  • Hovedveileder: Ikram Belghit (HI), medveiledere: Nina Liland (HI/UiB), Marta Silva (HI), Gopika Radhakrishnan (HI)
  • Ekstern sensor: Neda Gilannejad (Norce), intern sensor: TBA

13.15 – 13.45 Helene Heie Anundskås (master i fiskehelse): Effect of dietary vitamin E status on the progression and severity of Piscine Orthoreovirus (PRV-1) infection in Atlantic salmon (Salmo salar L.) post-smolt

  • Zoom – kontakt Hilde.Armo@uib.no for lenke
  • Hovedveileder: Pauline Wischusen (HI), medveileder: Øystein Sæle (HI/UiB)
  • Ekstern sensor: Nina Askim Vatne (FHI), intern sensor: TBA