Endringer i dekningsordningen for helseutgifter i USA

Endringen i HELFO sin dekningsordning for helseutgifter i USA medfører at ansatte som er utsendt arbeidstaker i USA ikke lengre kan benytte seg av forsikringskortet fra HELFO sin forsikringsagent Optum for utlegg og direkteoppgjør mot HELFO. Endringen medfører at den ansatte må forskuttere helseutgifter selv og deretter søke refusjon fra HELFO. UiB (som selvassurandør) har ikke mulighet for å gi tilstrekkelig dokumentasjon som garantist for dekning av helseutgifter. Det er derfor nødvendig med et forsikringskort, enten i form av reiseforsikring eller privat helseforsikring eller begge deler.

 

Meir informasjon her:

Norsk: Endringer i dekningsordningen for helseutgifter i USA | Internasjonalt senter | UiB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *