Man 29 apr. Core Facility Expo ved Det medisinske fakultet

Bli kjent kjernefasiliteter

Har du lurt på hvor du finner moderne forskningsinstrumenter og hvem som kan hjelpe deg med å bruke de? Eller lurt på hvilke tjenester som er tilgjengelig for deg og hva du kan bruke de til? Det medisinske fakultet arrangerer derfor en utstilling der du kan bli kjent med alle kjernefasiliteter ved Det medisinske fakultet og noen andre tjenester som brukes av våre forskere.

Kjernefasiliteter og annen forskningsinfrastruktur vil presentere utstyret og tjenestene sine og vise frem forskningsresultater som de har bidratt til. Vi lanserer samtidig fakultetets nye veikart for forskningsinfrastruktur. Bli med og finn ut hvordan du kan bruke vår toppmoderne forskningsinfrastruktur i ditt prosjekt.

Utstillerne:
 • Metabolomics
 • Proteomics (PROBE)
 • Genomics (GCF)
 • Flow and Mass Cytometry
 • EliXir
 • Biophysics, Structural Biology, Screening(BiSS)
 • Molecular Imaging (MIC)
 • Nano/Tissue Regeneration (IKO)
 • Laboratory Animal Facility
 • Health Surveys
 • Biostatistics
 • Primary Care Network

Utstilling av kjernefasiliteter | Det medisinske fakultet | UiB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *