NFR Webinar: MSCA Doctoral Networks (DN) 2022

Når: 20. juni 2022; 09.30 – 11.30

Påmeldingsfrist: 16. juni 2022

Mer info

 

MSCA Doctoral Networks (DN) finansierer doktorgradsstipendiater som utdannes i europeiske forskerutdanningsnettverk. Nettverkene eller prosjektene har fire års varighet, med mulighet for å finansiere mellom 10 og 15 PhD-studenter i inntil tre år hver. Noe for deg og dine partnere? 

DN finnes i tre varianter: European Standard Networks, European Joint Doctorates (fellesgrader) og European Industrial Doctorates (nærings-PhD). 

MSCA DN er åpne for alle fagfelt og har ingen tematiske prioriteringer. Dette er med på å gjøre dem veldig ettertraktede, og dermed blir konkurransen hard. Av den grunn anbefaler vi mulige deltakere/veiledere i Doctoral Networks om å delta i webinar og treninger for å øke sjansen for at nettopp ditt DN skal bli finansiert. 

Utlysningen for 2022 åpnet nylig, og har søknadsfrist 15. november 2022. 

I webinaret vil du få en grunnleggende innføring i krav til søknaden, evalueringskriterier med mer. Vi har også med en forsker som fikk finansiering for et par år siden til å fortelle om sine erfaringer.  

All informasjon om utlysningen finnes på Funding & Tenders Portal.

Møtet holdes på engelsk. Det vil bli gjort opptak av møtet som publiseres på denne siden i etterkant. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *