Planlagt Utlysning: Kompetansebyggende prosjekt for næringslivet

Formålet med utlysningen er å utvikle ny kunnskap og bygge kompetanse i forskningsorganisasjonene som samfunnet eller næringslivet trenger for å møte viktige samfunnsutfordringer. Prosjektene skal stimulere og støtte samarbeid mellom forskningsmiljøer og aktører utenfor forskningssektoren som representerer samfunnets og/eller næringslivets behov for kunnskap og forskningskompetanse.

  • Søknadstype: Kompetanse- og samarbeidsprosjekt
  • Søknadsfrist: 15. februar 2023, 13.00 CET
  • Aktuelle temaområder: Energi, transport og lavutslippPetroleum
  • Målgrupper: Forskningsorganisasjon
  • Støttegrenser: minimum kr 4 000 000
  • Prosjektvarighet: 24-48 måneder

Read more: https://www.forskningsradet.no/utlysninger/2023/kompetanseprosjekt-naeringsliv/?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_campaign=Utlysning/Mobilisering&utm_term=Forskningsorganisasjoner&utm_content=Annet-ikke%20kategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *