Kortnytt fra På Høyden: Nominer kandidater til arbeidsmiljøprisen

[Tekst og illustrasjon er klippet fra På Høyden]

Universitetet i Bergen har i sin reviderte strategiplan «Kunnskap som former samfunnet» klare målsettinger for utvikling av arbeidsmiljøet. Som ledd i dette arbeidet ble det i 2020 etablert en årlig arbeidsmiljøpris i form av diplom og en pengepremie til én eller flere prisvinnere.

Prisen kan tildeles enkeltpersoner, fakultet, avdelinger, seksjoner, fagmiljø, grupper eller enheter som har gjort en ekstra innsats for å ivareta arbeidsmiljøet eller har innført andre gode HMS-tiltak.

Fristen for å nominere kandidater er satt til 21. januar 2024. Via dette digitale nomineringsskjema kan du foreslå kandidater til arbeidsmiljøprisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *