Bioteknologirådet – frokostmøte: Magefølelsen og mikrobene i kroppen din

STED: LITTERATURHUSET, SAL OLAV H. HAUGE – BERGEN – BERGEN

  • Dato: 9. april 2024
  • Tidspunkt: 08.30 – 09.15

Professor Emeritus Trygve Hausken er spesialist i gastroenterologi, forfatter av boken «Skitt la gå – løst og fast om plager, sykdom og resten av tarmens forunderlige liv», og kaller seg selv en professor i løst og fast.

I dette frokostforedraget forteller han om hvordan tarmen henger sammen med hjernen, hvordan det som skjer inne i tarmen kan påvirke både helsen og følelsene våre, og hva man kan gjøre når balansen mellom de snille og slemme bakteriene er forstyrret. Kanskje er løsningen noe skikkelig dritt.

Les mer og meld deg på her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *