Nyhetsbrevet i nytt format

Hei,

som dere ser er nyhetsbrevet nå overført til bloggformat.  Vi ber om litt tålmodighet i den forbindelse i den forbindelse, det kreves litt prøving og feiling i oppstartfasen.  Kom gjerne med konstruktive tilbakemeldinger!

Nyhetsbrevet vil være kontinuerlig tilgjengelig på denne adressen: https://bionytt.w.uib.no/

Tidligere utgaver finner dere som før her: https://www.uib.no/bio/111576/nyhetsbrev-fra-bio

Stoff til nyhetsbrevet eller henvendelser til redaksjonen sendes til: bionytt@bio.uib.no

Bilder

Toppbildet i dette nummeret har vi tyvlånt fra en mappe på BIOs server.  Det var ikke mulig å identifisere fotografen fra filen – om du kjenner igjen bildet som ditt eget så gi en lyd!

Det ville vært fint om vi kunne ha en liten samling av bilder som kan brukes i nyhetsbrev og på nettsider.  Om noen har bilder dere vil dele med instituttet så setter vi stor pris på det.  Send i så fall bildene til bionytt@bio.uib.no sammen med informasjon om fotograf og motiv.  Dersom vi får tilstrekkelig mange bilder av god kvalitet så kunne vi tenke oss å rotere på toppbildet, slik at vi får vist fram ulike sider av instituttets mangslungne virksomhet.  Da trenger vi bilder med god oppløsning som kan fungere visuelt også som utsnitt.

Språk

Nyhetsbrevet er nå organisert i en norsk og en engelsk utgave.  I praksis vil fremdeles mange av innleggene finnes bare på norsk og noen bare på engelsk.  For det første har vi ikke kapasitet til å oversette den nokså store mengden med informasjon vi mottar.  Dernest er vi svært ofte ikke eier av informasjonen.  Dermed har vi ikke uten videre anledning til å lage en oversettelse, og særlig ikke når det gjelder informasjon av formell karakter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *