Minner om: Innmelding av SFF VI initiativ ved MN-fakultetet – intern frist mandag 8. januar 2024 – oppdatering

For å planlegge den institusjonelle søknadsstøtten og den formelle prosessen rundt søknader om Sentre for fremragende forskning i neste søknadsrunde, ønsker UiB en oversikt over alle planlagte initiativer.  Instituttene ved MatNat har frist til 10. januar for å melde inn planlagte initiativer til søknader som instituttets forskere er involverte i.

Se vedlagte brev fra dekanus for flere detaljer.

Vi ber derfor at alle som planlegger å delta på en søknad om en SFF melder dette til instituttet ved Sjoukje Kuipers (sjoukje.kuipers@uib.no) senest fredag 8. januar.Vi vil gjerne ha (tentativ) tittel, prosjektleder/ledere, og evt. samarbeidspartere

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *