Seminar 11.-12. januar: Hvordan får vi til en vellykket implementering av samfunnsoppdrag på klimatilpasning i Norge?

Meld deg på seminar 11-12. januar om  EU sitt samfunnsoppdrag om klimatilpassing, her: Korleis får vi til ei vellykka implementering av samfunnsoppdrag på klimatilpassing i Noreg? (forskningsradet.no)  – Fysisk deltakelse anbefales, slik at du kan delta i dialogen!

Her får du siste nytt om stortingsmelding om klimatilpasning, Klima 2050, refleksjoner fra COP og FNs klimapanel. Fylkeskommuner og kommuner vil vise hvordan de jobber regionalt med å koble egne utfordringer til ambisjoner i klimaplanen, og forskningsmiljøer vil informere om hvordan bruke prosjekt som virkemiddel for samarbeid. Det blir dialog om: Hvordan får vi til en vellykket implementering av samfunnsoppdrag på klimatilpasning i Norge? Du får også informasjon om nye søkemuligheter. EU-nettverka FINN-EU, EU-nettverk Møre og Romsdal, Horisont Vestland, Europanettverk Innlandet, sammen med Kristiansand kommune og Forskingsrådet inviterer til dette seminaret.

 

Vennlig hilsen

Ingunn,

 

Ingunn Borlaug Lid

Ekspert og NCP for Klynge 5, 6 og Mission Adaptation to Climate Change, Horisont Europa,

Norges forskningsråd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *